Tilbage til oversigt

(12)    2016-03-16

Forårsarbejde og fasanbesøg

Hvor herligt med solskinsdage og lune i luften! De sidste dage har vi haft besøg af en flot fasankok, som har fundet frem til småfuglenes levninger under foderbrættet - både hos os og hos naboen - men så må den noget sky fugl affinde sig med at komme så tæt på huset, at jeg kan fotografere den gennem vinduet.

Drivhuset er ved at være køreklart, de sidste ruder er hentet hos glarmesteren og forventes isat i morgen. Jeg har vovet at sætte prikle-planter ud i drivhusreolen, som har et 'telt' af isolerende plast. De har indtil nu overlevet et par frostnætter, så jeg satser. Det er svært at finde en plads til dem indendøre, hvor der ikke bliver for varmt.

Spaden er også fundet frem, for der er græskanter der skal stikkes af. Langs med Paradisæblehækken vil jeg gerne gøre plantebedet bredere af hensyn til hækkens rødder, men græsset er sejt og forårsvådt at hakke igennem, så trillebøren blev efterladt midtvejs i går. Så var det sjovere og knap så tungt at lege lidt med pilen, som jeg er næsten færdig med at sortere. Jeg forsøgte mig også med at flette et krukkestativ, men det er ikke optimalt med frisk pil, der har tendens til at knække. Skævt, ujævnt og ikke særlig kønt blev det, men det kan vel bruges som klatrestativ til bønner?

Tågen kommer rullende nede fra søen her torsdag morgen, men der er også andet end havearbejde at se til de næste dage, og mon ikke også ryg og arme har godt af et hvil?

Susanne


 
Send et tip til en ven