Tilbage til oversigt

(15)    2016-04-17

Aprilvejr

En hel weekend med regn og rusk, øv, men det er vel hvad man kan forvente sig i April? Der er i hvert fald grøde i luften, alting grønnes og blodblommen har fået sin første blomst.

Ugen har ellers været god, jeg er kommet godt fra start med mit projekt 'udvidelse af køkkenhaven' = grave græs op, ryste græstørv og fylde trillebør, køre det ind på nabogrunden, forfra. Her skal være plads til børnehavebed, roser og et par bede til 'skærehave'.

Regnen satte dog projektet på standby, så lørdag kørte vi til Silkeborgs plante-krejler, selvom jeg har lidt dårlig samvittighed over at forbigå vores udmærkede lokale plantecenter. Det blev dog til indkøb af 3 havehortensiaer og et par Klokkebuske (Weigela). Så i Jem&Fix efter runde stolper m.m.

Buskene blev plantet langs det nederste stykke af skellet, og Lars havde fået ideen til at lave endnu et pilehegn ind mod den tomme grund. Han fik banket pælene i jorden, trods oceaner af kæmpesten og stabilgrus (sandsynligvis et levn fra jernbanens dage). Jeg kørte overskudsjord væk.

Hvis det bliver tørvejr de næste dage må jeg i gang med at flette de sidste pilevidjer til et hegn. Jeg ved ikke hvor langt de rækker, men så får jeg da ryddet op - og arbejdet kan fortsættes til næste år:)

Billedet har jeg taget fra 1. sal, det giver lidt mere overblik, ikke?

Susanne


 
Send et tip til en ven