Tilbage til oversigt

(8)    2016-02-19

Vinterferiehygge

Så er vinterferiebesøget desværre allerede forbi, og gæsterne rejst hjemover igen. Det har været nogle dejlige dage med livlige børn i alle størrelser, og vejret har kun indbudt til indehygge og lidt kreative sysler.

Freja, snart 9 år, havde klogt nok taget noget fint stof med, for hun havde en plan om at mormor skulle lære hende at sy - og så kunne hun få en ny kjole til MGP-festen på lørdag.

Helt ærligt, så synes jeg hun har være SÅ sej og tålmodig. I fællesskab fik vi lavet et mønster efter hendes egen tegning. Jeg klippede stoffet ud for hende og satte stykkerne sammen med nåle eller ritråd efterhånden som de skulle sys. Og efter blot få minutters øvetid på symaskinen klarede hun alle sømmene selv. Imens jeg færdiggjorde kjolen med lynlås og sløjfe, gik hun selv i gang med at improvisere sig til noget bamsetøj.

Resultatet var hun også tilfreds med, og det er da til at forstå, men hun var nu ikke glad for at blive fotograferet. Det hjalp lidt, da lillebror Felix fik lov at komme med på billedet.

Susanne,


 
Send et tip til en ven